Aktiviteter för medlemmar

Fritidskommittén
Fritidskommittén drivs av en kommitté tillsatt av styrelsen. Aktiviteter och handledare med namn och kontaktuppgifter finner du här på hemsidan eller på våra anslagstavlor i entréerna. Har du intresse för någon aktivitet kontaktar du bara fritidskommittén.

För vissa av aktiviteterna betalar du en avgift.

Bibliotek
I trappa 18-20, källarplan, finns ett välsorterat bibliotek för alla medlemmar på Vita Höja. Kontakta områdeskontoret (finns på Karolingatan 1, bredvid COOP) för att aktivera taggen för tillträde.

Boule
Vid paviljongen, bakom trappa 18–20, finns en anlagd boulebana.

Bridge
Kontakta fritidskommittén.

Bollspel
Använd gärna fotbollsplanen.

Canasta
Spelas i hobbylokalen Karolingatan 10-12, måndagar mellan 13.00 - 17.00.
Välkommen

Gemensamhetslokal
Föreningen har en gemensamhetslokal i källaren i trappa 28-30. Den kan fritt användas av föreningens medlemmar för olika aktiviteter, så som barnkalas, studentfest osv. Lokalen skall iordningställas och städas efteråt. Kontakta områdeskontoret för bokning (finns på Karolingatan 1, bredvid COOP).

Grillplats
Föreningen har en grillplats beläggen vid paviljongen, bakom hus 18–20. Tänk på att hålla koll på elden. Det är den som startar grillen som är ansvarig. Lämna platsen så som du själv önskar finna den i.

Hobbylokal
Det finns ett litet utrymme i källaren i hus 10-12 som kan disponeras vid t ex mindre reparationer. Kontakta områdeskontoret (finns på Karolingatan 1, bredvid COOP) för att aktivera din tagg, för tillgång till lokalen. Glöm inte att städa efter dig.

Lekplats
Lekredskap av olika slag samt sandlåda står till barnens förfogande. Lekplatsen är utrustad enligt EU standard.

Motionsrum
Motionsrum med moderna gymredskap finns i källaren i hus 22 – 24.

Träning tillåten:
Måndag & Tisdag: 08:00 – 21:00
Onsdag: 09:00 – 21:00
Torsdag & Fredag: 08:00 – 21:00
Lördag & söndag: 10:00 – 21:00
Helgdagar: 10:00 – 21:00

Denna utnyttjas kostnadsfritt för alla boende inom Vita Höja. Intresserad? Kontakta områdeskontoret (finns på Karolingatan 1, bredvid COOP), för kodning av tagg för tillträde.